Het nekpijn verhaal van Wim.

Nekpijn revalidatie bij Nordic Health.

Wim (65 jaar) is getrouwd met Janneke, vader van Tim (34), Sanne (26) en Brechtje (29) en werkzaam als internationaal vrachtwagenchauffeur. Zijn hobby’s zijn motorrijden en wedstrijden bezoeken van voetbalclub Feijenoord. Wim heeft gerevalideerd bij Nordic Health in Rotterdam.

Whiplash door verkeersongeval.

Op 23-jarige leeftijd heb ik een verkeersongeval gehad waaraan ik nekklachten (whiplash) heb overgehouden. Jarenlang heb ik hier niets mee gedaan totdat het niet meer ging. De huisarts heeft toen medicijnen en fysiotherapie voorgeschreven. Daarna heb ik nog 20 jaar Chiropractie gehad, maar de pijn bleef terugkomen. Ik ben toen enkele malen een pijnbehandeling gehad bij DC- Klinieken. Deze pijnpoli heeft me doorverwezen naar Nordic Health.

Eindelijk weer op de fiets.

Bij Nordic Health heb ik door gesprekken met de psycholoog en oefentherapie goede resultaten behaald. Nu op 65 -jarige leeftijd ben ik eindelijk voor 80% van mijn pijnklachten af. Ik heb Nordic Health als zeer positief ervaren, met name de enorme betrokkenheid van de medewerkers.

De persoonlijke benadering maakte het laagdrempelig. De medewerkers investeren op een prettige wijze in de zelfredzaamheid van hun patiënten. Ze geven inzicht in klachten en bieden steeds opnieuw handvatten aan voor een betere kwaliteit van leven en kan ik eindelijk weer met met mijn vrouw door stad fietsen. Een dankwoord dan ook voor de medewerkers van Nordic Health voor de blijvende motivatie en inzet! (Vanwege privacyredenen maakt Nordic Health gebruik van stockfoto’s).

Revalidatieprogramma chronische nekpijn.

De behandeling van chronische nekpijn is complex. In veel gevallen is er meer nodig dan alleen een fysiotherapeut of pijnbestrijding. Bij revalidatiecentrum Nordic Health zijn diverse specialisten actief die samen met de patiënt de klachten inventariseren en een doelgericht op maat gemaakt behandelplan opstellen.

Het revalidatieprogramma bij chronische nekpijn wordt door alle zorgverzekeraars vergoed uit de basisverzekering. U heeft wel een verwijzing nodig voor poliklinische revalidatie van de huisarts, bedrijfsarts of uw behandelend specialist. Bekijk de 5- stappen van het Nordic Health revalidatieprogramma.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?