Revalidatiecentrum Nordic Health.

Revalidatiegeneeskunde.

Revalidatiecentrum Nordic Health is een van oorsprong Scandinavisch bedrijf dat zich inzet voor een duurzame en effectieve behandeling van rug- en nekklachten. Nordic Health verbetert de kwaliteit van leven, stimuleert een gezonde leefstijl en maakt de revalidatiezorg betaalbaar door de inzet van moderne technologieën.

Kwaliteit en veiligheid.

Stichting Nordic Health is aangesloten bij branchevereniging ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) valt onder de zorgverzekeringwet en heeft een toelatingsovereenkomst voor de Wet toelating zorginstellingen (WTZi).

In 2014 startte zorgondernemer Jan Tol, Nordic Health Nederland. Door zijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg heeft hij een eigen visie ontwikkeld hoe zorg anno 2018 zou moeten worden ingezet. Zijn uitgangspunt is om patiënten en huisartsen zo goed mogelijk van dienst te zijn met de behandeling van patiënten met chronische rug- en nekklachten. Geen over- diagnostiek maar een programma op maat,  zonder wachtlijsten en met de inzet van moderne technologie voor een betaalbare prijs. Volgens Jan Tol is transparantie over resultaten en patiënttevredenheid essentieel voor de geloofwaardigheid en continuïteit van de onderneming.”

Contact

Jan Tol
Algemeen Directeur

 

Innovatieve technologieNordic Health is gespecialiseerd in gerichte revalidatie van de rug en nek met behulp van medische apparatuur en een online/real- time software systeem. Een computer terminal op elk Nordic Health bewegingsapparaat toont het juiste bereik van de beweging, het gewicht en de snelheid. Na elke sessie geeft het software systeem op het scherm aan wat de prestaties zijn. De prestaties worden automatisch opgeslagen in de Cloud voor medische data-opslag. Gerichte training en het monitoren van de pijnschaal (NPRS) verbetert de kwaliteit van de behandeling.

Bastiaan Meijer
Operationeel Manager

Functionele analyse van de wervelkolom.

Een gevolg van functionele problemen is een vermindering van de mobiliteit en kracht. Metingen uitgevoerd bij het begin van het programma voor alle bewegingsrichtingen, helpen functiestoornissen begrijpen en worden gebruikt bij het voorbereiden van een individueel behandelplan.

Het Centre of Excellence.

Nordic Health heeft kennis en expertise tot zijn beschikking door een jarenlange bijdrage in diverse wereldwijde onderzoeken en publicaties. De specialisten van Nordic Health beschikken over veel branchekennis en deskundigheid op verschillende gebieden, zoals medisch wetenschappelijk onderzoek, ontwerp en oplossingen voor EPD, maar ook zorganalyse, business intelligence, patiëntgerichte oplossingen en innovatieve technologieën voor veilig bewegen.