Revalidatiearts Rob Zondervan

Revalidatiegeneeskunde met Drs. Rob Zondervan.

Wie pijnklachten heeft, wil maar één ding: snelle en goede hulp. En niet van het kastje naar de muur gestuurd worden. Bij revalidatiecentrum Nordic Health kunt u snel terecht en u vindt er alle zorg die u nodig heeft. Van revalidatiearts, physician assistent tot fysiotherapeut en psycholoog. Revalidatiearts Rob Zondervan vertelt over de Nordic Health aanpak: “Door de korte lijnen kunnen we mensen veel beter helpen.”

Langdurige rug- en nekpijn zijn complex.

Rug- en nekpijn is er in alle soorten en maten: licht, hevig, tijdelijk, chronisch, en alles daartussenin. Voor alle langdurige rug- en nekklachten kunt u terecht bij het revalidatiecentrum van Nordic Health in Alkmaar. Volgens revalidatiearts Rob Zondervan is het bijzondere van dit integrale centrum dat er zorg op maat wordt geleverd. Wat wil dat zeggen? “Dat alle zorg voor mensen met pijn nu onder één dak plaatsvindt. Daarnaast wordt deze zorg goed gecoördineerd en haarfijn op de patiënt en zijn klachten afgestemd.” De grote voordelen van deze aanpak: patiënten worden snel en effectief geholpen.

Beperkte wachtlijsten.

Om met die snelheid te beginnen, een belangrijk kenmerk van Nordic Health is dat er nauwelijks wachtlijsten zijn. “Dat komt erop neer dat wie een verwijzing heeft voor onze revalidatiezorg bijvoorbeeld via de huisarts of neuroloog, binnen twee weken terecht kan voor het intakegesprek. En dat de behandeling daarna ook snel kan beginnen.” Nog belangrijker dan snel geholpen te worden, is góéd geholpen te worden.

Revalidatieprogramma Nordic Health

Zondervan: “Het probleem voor revalidatiepatiënten is vaak dat er wel voldoende zorg mogelijkheden zijn, maar dat die zorg gefragmenteerd is. Daarmee bedoel ik dat er niemand is die goed in de gaten houdt welke zorg deze patiënten precies krijgen en nodig hebben. Daardoor worden ze nogal eens van het kastje naar de muur gestuurd: dan weer naar een fysiotherapeut, dan weer naar een psycholoog, dan naar een neuroloog. Nog los van alle wachtlijsten waar ze mee te maken krijgen, is dit niet effectief. Bij ons bevinden alle specialismen zich in één pand, zodat er korte lijnen zijn en we mensen veel beter kunnen helpen. Daarnaast is er wekelijks overleg met alle specialisten om de juiste patiëntenzorg af te stemmen.” Bekijk het Nordic Health revalidatieprogramma.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?