Fysiotherapie

Een oplossing voor uw rug- en nekklachten.

Bent u door uw rug gegaan, heeft u een whiplash, hernia, discopathie, artrose, spondylose, kanaalstenose of heeft u terugkerende rug of nekklachten? Bij Nordic Health zijn we gespecialiseerd in de behandeling van acute en chronische rug- en nekklachten. De fysiotherapeut helpt u op weg om uw dagelijkse activiteiten weer op te pakken. Nordic Health heeft vestigingen in Alkmaar, Zwolle en Rotterdam.

Het Nordic Health concept is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten waarin duidelijk naar voren komt dat niet de kwantiteit maar de kwaliteit van iedere behandeling bijdraagt aan een aantoonbaar behandelresultaat. Door onze unieke rug- en nek apparatuur meten we de beginsituatie en de voortgang van de behandeling. Zo heeft u inzicht in uw resultaten en stemmen we de fysiotherapeutische behandeling af op uw persoonlijke situatie. Snel en effectief.

Voor wie?

Het fysiotherapeutisch traject van Nordic Health is uitermate geschikt voor patiënten met acute en chronische rug- en nekklachten. U heeft voor een behandeling geen verwijzing nodig van uw huisarts.

Aanmelden intakegesprek

Stap 1: het Intakegesprek met de fysiotherapeut

Tijdens het intakegesprek met de gespecialiseerde fysiotherapeut inventariseren we de aard van de klachten en stellen we samen een behandelplan op voor een effectieve behandeling.

Stap 2: fysiotherapeutische behandeling van de rug en nek.

Samen met de fysiotherapeut gaat u aan de slag in de oefenzaal voor specifieke rug- en nek oefeningen. Door onze gespecialiseerde apparatuur kunnen we een meting doen om uw kracht en mobiliteit te inventariseren om de fysiotherapeutische behandeling nog beter af te stemmen op uw rugklachten of nekklachten.

Stap 3: evaluatie

Aan het einde van het behandeltraject evalueren we de resultaten en heeft u de mogelijkheid om uw fysiotherapeutische behandeling te beoordelen.

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit uw aanvullende verzekering

Behandelingen die vergoed worden vanuit uw aanvullende verzekering gaan nooit ten koste van uw eigen risico. Afhankelijk van uw polis heeft u recht op een aantal behandelingen per jaar.

Zelf uw fysiotherapeut kiezen?

De vrijheid om zelf uw fysiotherapeut te kiezen is lang niet altijd vanzelfsprekend. Wenst u zelf de keuze te hebben waar u behandeld wilt worden? Vraag uw zorgverzekeraar naar de keuzevrijheid.

Aantal behandelingen

Iedere zorgpolis biedt een andere dekking voor fysiotherapie. Wilt u weten hoeveel behandelingen u ongeveer nodig heeft? Vraag dit gerust na bij uw fysiotherapeut. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste zorgpolis!

Tarieven fysiotherapie

Consult Prijs (€)
Fysiotherapie 33,- euro

We hebben contracten afgesloten met nagenoeg alle verzekeraars. Verder declareren wij uw behandeling rechtstreeks. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Wanneer u niet aanvullend verzekerd bent of uw budget voor fysiotherapie op is betaalt u onderstaande tarieven. U kunt deze alleen per pin bij ons voldoen na afloop van het consult.