Distributeur SAMCON

SAMCON

Oplossing voor orthopedische en wervelkolom gerelateerde klachten.

Het David Health Concept is een wereldwijde erkend, uniek en gepatenteerd concept dat zowel de mobiliteit als de kracht van de onderste en bovenste extremiteiten traint door nauwgezette controle van de lichamelijke aanpassingsprocessen. Het concept bestaat uit meerdere apparaten die allen gelinkt kunnen worden met de geavanceerde software-oplossing EVE. Het David Spine Concept kadert in een totaalbenadering: traditionele fysio, hef-en tiltechnieken, ergotherapie en stabilisatie. Bij het Concept hoort een grondige opleiding, licentie en ondersteuning vanuit de David Academy.

Direct naar de leverancier

Duurzame investering

Wilt u uw omzet verhogen door gebruik te maken van het David Health Solutions concept? Vraag naar de mogelijkheden en bereken de businesscase samen met uw persoonlijk adviseur. Door onze leasemogelijkheden kunt u uw investering financieren tegen lage kosten.

Bel uw adviseur

 

 

David Academy

Gilbert van den Berg is al jaren verbonden aan de David Academy. ”Het mooie van het David Health Solutions concept is niet alleen de bio mechanica van de apparatuur maar vooral ook de talrijke mogelijkheden van het bio-feedback systeem EVE. Als opleider van David vertel ik wekelijks met veel enthousiaste over de talrijke mogelijkheden van dit innovatieve concept.

Gilbert van den Berg
Fysiotherapeut, praktijkeigenaar Leef! en opleider David Academy

Bel uw adviseur

 

Neem contact op met Samcon

    Toekomst van de fysiotherapie

    Download het David Health Solutions Magazine