Nordic Health is aangesloten bij kwaliteitskeurmerk ZKN.

ZKN staat voor Zelfstandige Klinieken Nederland. ZKN behartigd als branchevereniging de belangen van Nordic Health. In 2018 heeft ZKN 138 leden met het ZKN-keurmerk en 8 kandidaat-leden, die samen 358 vestigingen door heel Nederland hebben. Deze leden beschikken allemaal over het ZKN-keurmerk. Dit keurmerk staat voor medische specialistische zorg van hoge kwaliteit, voor persoonlijke aandacht, korte wachttijden, patiëntveiligheid en uitstekende service en nazorg.

 

De beste zorg herken je zo.

Of u nu door ziekte een medische behandeling nodig heeft of iets aan uw lichaam wilt corrigeren: u laat liever niets aan het toeval over. U kiest voor de aandacht en expertise van een zelfstandige kliniek.

Maar hoe goed is de kliniek? Is het er echt veilig? Hoe snel bent u weer thuis? U weet dat u goed zit bij een kliniek met het ZKN-keurmerk. Zelfstandige Klinieken met zo’n keurmerk garanderen de beste medische zorg. En nazorg.

Zorg met zekerheid.

Klinieken met een keurmerk van brancheorganisatie Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) voldoen aan zeer strenge eisen. Er werken altijd medisch specialisten in een kliniek en de ruimten en apparatuur zijn veilig en hygiënisch. U heeft niet te maken met (lange) wachtlijsten en kunt erop vertrouwen dat de behandeling naar wens verloopt. Klinieken die bij ZKN zijn aangesloten scoren hoog qua klanttevredenheid.

Op niveau zijn én blijven.

Het ZKN-keurmerk krijgen klinieken niet zomaar. De onafhankelijke certificeringsinstantie LRQA (Lloyds) toets jaarlijks de klinieken. Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden ook de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid getoetst. Uw behandeling is van het hoogste niveau en blijft dat dus ook.

Dáárom kiest u voor zorg bij een ZKN-keurmerk kliniek:

  • Hoge kwaliteit medische zorg
  • Korte of geen wachttijden
  • Persoonlijke aandacht
  • Innovatieve behandelmethoden
  • Uitstekende service en nazorg
  • Grotendeels verzekerde zorg (94% van onze leden levert verzekerde zorg)

Lees voor meer informatie over het ZKN-keurmerk in de brochure. U kunt hier direct op zoek naar een ZKN-kliniek passend bij uw wensen.

Bron: ZKN